Gemenskapsfrågor och svar
Uppdaterar nya inställningar redan bearbetade produkter?
Nej. Inställningar gäller för uppgifter som startar efter att du sparat. Kör en ny uppgift med hoppa över avstängt för att tillämpa dem på redan uppdaterade produkter.
Yassine
Grundare ·
Nej. Produkter som redan uppdaterats behåller sina metataggar. Nya inställningar gäller för uppgifter, upprepningar och automatisk bearbetning som startar efter att du klickat på Spara.
För att tillämpa dem på färdiga produkter, skapa en uppgift för dessa produkter och stäng av Hoppa över tidigare bearbetade bilder. Varje omskriven produkt använder en kredit.
Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Spara och tillämpa dina inställningar