Społeczność Q&A
Czy nowe ustawienia aktualizują już przetworzone produkty?
Nie. Ustawienia dotyczą zadań rozpoczynających się po zapisaniu. Uruchom nowe zadanie z wyłączonym pomijaniem, aby zastosować je do produktów już zaktualizowanych.
Yassine
Nie. Produkty już zaktualizowane zachowują swoje meta tagi. Nowe ustawienia dotyczą zadań, powtórzeń i automatycznego przetwarzania rozpoczynających się po kliknięciu Zapisz.
Aby zastosować je do zakończonych produktów, utwórz zadanie dla tych produktów i wyłącz Pomiń wcześniej przetworzone obrazy. Każde ponowne zapisanie produktu zużywa jeden kredyt.
Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Zapisz i zastosuj swoje ustawienia