Hur spara-menyn fungerar och när nya inställningar träder i kraft.
Ändringar på sidan Inställningar sparas inte automatiskt. När du redigerar ett fält visas Shopify:s spara-meny högst upp i admin.
- Klicka på Spara för att behålla dina ändringar.
- Klicka på Förkasta för att återgå till de sparade värdena.
När inställningar träder i kraft
Sparade inställningar gäller för uppgifter som startar efter att du sparat: nya uppgifter, schemalagda upprepningar och auto-bearbetade produkter. En uppgift som redan körs kan behålla de inställningar den startade med. Produkter som redan uppdaterats behåller sina meta-taggar. För att tillämpa nya inställningar på dem, kör en ny uppgift med Hoppa över tidigare bearbetade bilder avstängd.