Stoppa en pågående uppgift eller ta bort en uppgift från Historik.
Avbryt uppgift
För Väntar eller Bearbetas-uppgifter, välj Avbryt uppgift i ⋮-menyn och bekräfta. Uppgiften stoppas och visar Avbruten. Produkter som redan uppdaterats behåller sina nya meta-taggar och krediterna som användes för dem; återstående produkter bearbetas inte.
Ta bort uppgift
Välj Ta bort uppgift för att ta bort en uppgift från din Historiklista. Dialogrutan varnar att Denna åtgärd kan inte ångras. Att ta bort en uppgift ändrar inte några meta-taggar i din butik.
Tips
Avbryt och försök igen senare istället för att ta bort om du kan vilja köra samma inställningar igen, eftersom Försök igen är tillgängligt för avbrutna uppgifter.