Stop een lopende taak of verwijder een taak uit Geschiedenis.
Taak annuleren
Voor In wachtrij of Verwerken taken, kies Taak annuleren in het ⋮ menu en bevestig. De taak stopt en toont Geannuleerd. Producten die al zijn bijgewerkt behouden hun nieuwe meta-tags en de gebruikte credits; resterende producten worden niet verwerkt.
Taak verwijderen
Kies Taak verwijderen om een taak uit je Geschiedenislijst te verwijderen. De dialoog waarschuwt dat Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Het verwijderen van een taak verandert geen meta-tags in je winkel.
Tip
Annuleer en probeer later opnieuw in plaats van verwijderen als je dezelfde instellingen misschien opnieuw wilt gebruiken, aangezien Opnieuw proberen beschikbaar is voor geannuleerde taken.