Zatrzymaj działające zadanie lub usuń zadanie z Historii.
Anuluj zadanie
Dla zadań Oczekujące lub Przetwarzanie wybierz Anuluj zadanie w menu ⋮ i potwierdź. Zadanie zostanie zatrzymane i oznaczone jako Anulowane. Produkty już zaktualizowane zachowują nowe tagi meta oraz wykorzystane kredyty; pozostałe produkty nie są przetwarzane.
Usuń zadanie
Wybierz Usuń zadanie, aby usunąć zadanie z listy Historii. Okno dialogowe ostrzega, że Ta akcja jest nieodwracalna. Usunięcie zadania nie zmienia żadnych tagów meta w Twoim sklepie.
Wskazówka
Zamiast usuwać, lepiej anulować i ponowić później, jeśli chcesz uruchomić te same ustawienia ponownie, ponieważ Ponów zadanie jest dostępne dla zadań anulowanych.