Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Jak zatrzymać auto-przetwarzanie zadania?

W Historii otwórz menu akcji zadania i wybierz Wyłącz auto‑aktualizację. Nie można cofnąć tej operacji, więc utwórz nowe zadanie, aby ponownie ją włączyć.

Liam

Wsparcie ·

Otwórz Historię, kliknij menu ⋮ przy zadaniu i wybierz Wyłącz auto‑aktualizację, następnie potwierdź. Kolumna Auto zmieni się na Wył..

Nie da się tego cofnąć dla tego zadania. Już wygenerowane tagi meta pozostają. Aby ponownie auto-przetwarzać, utwórz nowe zadanie z włączoną opcją.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Wyłącz auto-aktualizację dla zadania