Gemeenschaps Q&A
Hoe stop ik de automatische verwerking voor een taak?
Open in Geschiedenis het actiemenu van de taak en kies Auto‑update uitschakelen. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt, maak een nieuwe taak aan om het weer aan te zetten.
Liam
Open Geschiedenis, klik op het ⋮ menu van de taak en kies Auto‑update uitschakelen, bevestig daarna. De kolom Automatisch verandert in Uitgeschakeld.
Dit kan niet ongedaan worden gemaakt voor die taak. Meta tags die al zijn geschreven blijven staan. Om weer automatisch te verwerken, maak een nieuwe taak aan met de optie aan.
Gerelateerd helpartikel: Lees de gids → — Auto-update voor een taak uitschakelen