Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Vad händer med mina krediter om jag nedgraderar?

Dina oanvända krediter förs över och läggs till den nya planens månatliga tilldelning, så du behåller det du redan betalat för.

Maya

Kundframgång ·

När du byter plan för RANKit över dina oanvända krediter och lägger till dem i den nya planens tilldelning. Användning denna månad visar dem som överförda krediter.

Klicka på Nedgradera på den plan du vill ha under Planer och godkänn ändringen i Shopify.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Uppgradera eller nedgradera din plan