Naar inhoud springen

Gemeenschaps Q&A

Wat gebeurt er met mijn credits als ik downgrade?

Je ongebruikte credits worden overgedragen en toegevoegd aan de maandelijkse limiet van het nieuwe pakket, zodat je behoudt waar je al voor hebt betaald.

Maya

Klantensucces ·

Wanneer je van pakket wisselt, draagt RANKit je ongebruikte credits over en voegt deze toe aan de limiet van het nieuwe pakket. Gebruik deze maand toont ze als overgedragen credits.

Klik op Downgraden bij het gewenste pakket in Pakketten en bevestig de wijziging in Shopify.

Gerelateerd helpartikel: Lees de gids → — Upgrade of downgrade je pakket