Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Czy usunięcie zadania usuwa meta tagi?

Nie. Usuń zadanie usuwa tylko zadanie z listy Historii. Meta tytuły i opisy już zapisane pozostają na Twoich produktach.

Maya

Sukces klienta ·

Nie. Usuń zadanie usuwa zadanie z Historii, ale meta tagi, które zostały zapisane, pozostają w Shopify, a wykorzystane kredyty nie są zwracane.

Jeśli chcesz inne tagi, uruchom nowe zadanie z nowymi ustawieniami. Aby zatrzymać zadanie, które nadal działa, użyj zamiast tego Anuluj zadanie.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Anuluj lub usuń zadanie