Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Czy mogę ponownie użyć ustawień z mojego ostatniego zadania?

Tak. Po przesłaniu zadania kreator zapamiętuje filtry, słowa kluczowe, prompt i harmonogram jako domyślne dla następnego zadania w tej przeglądarce.

Yassine

Założyciel ·

Tak. Po przesłaniu zadania RANKit zapisuje Twoje filtry, nazwę dostawcy, słowa kluczowe, niestandardowy prompt, harmonogram i ustawienie pomijania jako domyślne w Twojej przeglądarce.

Przy następnym otwarciu Nowe zadanie są one wstępnie wypełnione. Wyjątkiem jest auto-przetwarzanie: zawsze startuje od nowa. Niedokończone kreatory można wznowić za pomocą Kontynuuj szkic.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Kontynuuj szkic zadania i użyj ponownie swoich ustawień