Przejdź do treści

Społeczność Q&A

Dlaczego produkty robocze nie są aktualizowane?

Opcja Przetwarzaj tylko opublikowane produkty jest domyślnie włączona i pomija produkty nieaktywne. Wyłącz ją, aby uwzględnić produkty robocze w zadaniu.

Yassine

Założyciel ·

Filtr Przetwarzaj tylko opublikowane produkty jest domyślnie włączony. Przepuszcza tylko produkty o statusie Aktywny, więc produkty robocze są pomijane i nie zużywają kredytów.

Aby przygotować produkty robocze przed uruchomieniem, wyłącz tę opcję w Ustawienia produktu dla danego zadania.

Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Przetwarzaj tylko opublikowane produkty