Przejdź do treści

Pomiń wcześniej przetworzone obrazy

RANKit Zadania hurtowe

Unikaj zużywania kredytów na produkty, które RANKit już zaktualizował.

Pomiń wcześniej przetworzone obrazy (tekst pomocy: Nie przetwarzaj ponownie produktów z poprzednich zadań) jest domyślnie włączone w Ustawienia produktu.

Kiedy produkt jest pomijany

Produkt jest pomijany tylko wtedy, gdy spełnione są oba warunki:

  • ma już tytuł meta SEO lub opis meta, oraz
  • został zaktualizowany przez jedno z wcześniejszych zadań RANKit.

Produkty z pustymi tagami meta lub z tagami napisanymi przez Ciebie są nadal przetwarzane. Pomijane produkty nie zużywają kredytów.

Kiedy wyłączyć tę opcję

Wyłącz ją, gdy chcesz uzyskać świeże tagi meta dla produktów, które RANKit już obsłużył, na przykład po zmianie Ustawień, słów kluczowych lub niestandardowego promptu.

Pokrewne artykuły