Zatrzymaj przyszłe uruchomienia automatyzacji lub usuń ją z listy.
Zarządzaj automatyzacjami z kolumny Akcje na karcie Zaplanowane automatyzacje w Historii.
- Anuluj zadanie — zatrzymuje wszystkie przyszłe uruchomienia. Status zmienia się na Anulowano. Meta tagi już zapisane pozostają na Twoich produktach.
- Usuń zadanie — usuwa automatyzację z Twojej listy.
Anulowanej automatyzacji nie można wznowić. Aby zmienić wzór, dzień lub liczbę powtórzeń, anuluj automatyzację i utwórz nowe zadanie z wybranym harmonogramem. Uruchomienie, które jest już przetwarzane, można zatrzymać z listy zadań za pomocą Anuluj zadanie.